een programma voor jou 20 april

Een programma voor jou – maandag 20 april 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

De Spelles Online – Bewegend leren

8.30 uur: Je schoolprogramma is online gekomen. Klaar om te beginnen, maar vergeet je niet te bewegen? Met De Spelles Online krijg je namelijk iedere dag een aantal leuke oefeningen die je alleen, maar ook met een ander kunt doen. Zo kun je dit ook als bewegend leren opdracht doen, bijvoorbeeld deze opdracht voor spelling in de categorie -ch / -cht. Je krijgt om de zoveel seconden een woord te zien en jij moet kijken welk woord goed is geschreven. Succes!

Blokkenbouw-run in De Spelles

09.30 uur. Je bent klaar met de eerste opdracht. Bij deze leuke race moet je niet alleen snel zijn, maar ook onthouden welke blokken je . Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Blokkenbouw-run in De Spelles

Ritme-Hinkelen in De Spelles

10.15 uur: Het is pauze! Je gaat even lekker buiten spelen. En wel met een leuke hinkelbaan, maar dan op ritme! Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Ritme-Hinkelen in De Spelles

Tafel-Fitness-Race in De Spelles

11.00 uur. Je bent bijna klaar met de opdrachten. Daarom even een leuk actieve bewegend leren opdracht om je nog even op te laden. Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Tafel-Fitness-race in De Spelles

Fit met Brenda

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, in de houding en ga even helemaal los met Brenda. Zij heeft ook deze week weer voor De Spelles een pittige oefening voor ons in petto! Dus bekijk de video en abonneer meteen even op haar Youtube-kanaal ?