Een programma voor jou 26 maart

Een programma voor jou – donderdag 26 maart 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

Woordendictee in De Spelles!

09.30 uur. Je bent klaar met de eerste opdracht en misschien heb je wel spelling gedaan of ga je dit nog doen. Kijk goed naar de categorie en oefen de woorden nog een keer, maar dan actief! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Woordendictee in De Spelles

Touwtje-Spring-Battle in De Spelles!

10.00 uur Zit je volgende taak erop en ben je klaar om even naar buiten te gaan? Pak dan eerst even stoepkrijt, wat gekleurd materiaal en ga actief programmeren! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Touwtje-Spring-Battle in De Spelles

Dans je wijs met Danswijs!

11.00 uur.Je bent klaar met de eerste opdrachten na de pauze, maar weer wat afleiding nodig?! Nou, dan is dit leuke dansspel echt wat voor jou! Marsha van Danswijs heeft een leuk dansspel bedacht waarbij je ook goed moet nadenken! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Danswijs - Museumbewaker

Fit met Brenda!

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, in de houding en ga even helemaal los met Brenda. Zij heeft speciaal voor De Spelles weer een pittige oefening voor ons in petto! Dus klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Fit met Brenda

16.00 uur Challenge

Zo richting het einde van de dag heb je vast nog wel even behoefte aan challenge! Hieronder heb ik een aantal challenges verzameld, maar zal ook elke dag een challenge opnemen in de komende dagprogramma’s. Heb je een gave challenge? Tag De Spelles in je bericht met @despelles of met #despelles en dan plaats ik deze op de website!

een programma voor challenges