een programma voor jou 23 april

Een programma voor jou – donderdag 23 april 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

Speedstack in De Spelles!

09.30 uur. Je bent klaar met de eerste opdracht. Bij deze opdracht moet je niet alleen snel zijn, maar ook kunnen onthouden. Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Speed Stack in de gymles

Flip de munt in De Spelles

10.15 uur: Het is pauze! Je gaat even lekker buiten spelen. Je gaat even lekker los met deze opdracht. Hoe lang doe jij erover om alle opdrachten te voltooien? Klik op de foto om de beschrijving te bekijken.

Flip de munt in De Spelles

Fit met Brenda

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, in de houding en ga even helemaal los met Brenda. Zij heeft ook deze week weer voor De Spelles een pittige oefening voor ons in petto! Dus bekijk de video en abonneer meteen even op haar Youtube-kanaal ?

Dobbelsteen-Fitness in De Spelles

16 uur: Heb je de opdracht van dinsdag gemist? Met deze dobbelsteen-bingo-variant ga je even helemaal los Klik op de foto om de beschrijving van het spel te bekijken.

Dobbelsteen-Fitness in De Spelles