Een programma voor jou 16 april

Een programma voor jou – donderdag 16 april 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

De Spelles online Fitness

8.30 uur: Je schoolprogramma is online gekomen. Klaar om te beginnen, maar vergeet je niet te bewegen? Met De Spelles online Fitness krijg je namelijk iedere dag een aantal leuke oefeningen die je alleen, maar ook met een ander kunt doen. Zo kun je dit bijvoorbeeld als start van de dag of als tussendoortje gebruiken. Je krijgt om de zoveel seconden een opdracht die je razendsnel moet uitvoeren. En dit volgende level wordt het nog moeilijker. Succes!

Rubiks Race in De Spelles

09.30 uur. Je bent klaar met de eerste opdracht. Bij dit leuke spel moet je in een opdrukstand een deze Rubiks-puzzel oplossen. Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Rubiks Race in De Spelles

Dobbel-Twist in De Spelles!

10.15 uur: Het is pauze! Je gaat even lekker buiten spelen. En wel met een leuke race! Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Dobbel-Twist in De Spelles

Tafel-Jump in De Spelles

11.00 uur. Je bent bijna klaar met de opdrachten. Daarom even een leuk reactiespel om je nog even op te laden. Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Bal-Drop level 1 in de gymles

Fit met Brenda

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, in de houding en ga even helemaal los met Brenda. Zij heeft ook deze week weer voor De Spelles een pittige oefening voor ons in petto! Dus bekijk de video en abonneer meteen even op haar Youtube-kanaal ?