Een programma voor jou – dinsdag 21 april 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

De Spelles Online Fitness – Hinkelen 5.0

8.30 uur: Je schoolprogramma is online gekomen. Klaar om te beginnen, maar vergeet je niet te bewegen? Met De Spelles Online krijg je namelijk iedere dag een aantal leuke oefeningen die je alleen, maar ook met een ander kunt doen. Je krijgt om de zoveel seconden voeten te zien en jij moet precies dezelfde voeten neerzetten. Maar let op: het gaat steeds sneller!

Dobbelsteen-Fitness in De Spelles

10.15 uur: Het is pauze! Je gaat even lekker los met deze opdracht. Hoe lang doe jij erover om alle opdrachten te voltooien? Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Dobbelsteen-Fitness in de gymles

Bal-Drop level 2 in De Spelles!

11.00 uur. Je bent bijna klaar met de opdrachten. Daarom even een leuk actieve opdracht om je nog even op te laden. Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Bal-Drop-Battle 1.0 in de gymles

Fit met Brenda

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, in de houding en ga even helemaal los met Brenda. Zij heeft ook deze week weer voor De Spelles een pittige oefening voor ons in petto! Dus bekijk de video en abonneer meteen even op haar Youtube-kanaal ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!