Tafel-Jump – oefen jumpend de tafels 2 t/m 9

De tafels oefenen is natuurlijk ontzettend leuk als je het doet, terwijl je beweegt. Met De Spelles heb ik allerlei tafelsommen gemaakt waarbij je al springend het goede antwoord moet geven. Succes!

Beschrijving

Bij elke video is de werking hetzelfde. Spreek voor jezelf een punt af waar je start, dat is jouw basis! Spring vanaf de basis naar het juiste antwoord en na elk gesprongen antwoord ga je meteen weer terug. Voor elke som krijg je vier seconden de tijd. Zorg ervoor om snel te reageren dat je goed op je voorvoeten staat. Dat betekent dat het net lijkt alsof je een klein beetje op je tenen staat.

Dan ga je springen. Een voorbeeld: je ziet 7 x 3 =. Om de som staan vier antwoorden, waarvan één antwoord goed is. In dit geval 21. Je springt naar het getal 21 en gaat meteen weer terug. Zoals ik al aangaf: je moet binnen vier seconden de som opgelost hebben. Maar dat gaat vast lukken. Succes!

Tip: spring niet alleen naar het antwoord, met zeg daarbij hardop wat je doet, dus: “7 x 3 = 21”

Tafel van 2

Tafel van 3

Tafel van 4

Tafel van 5

Tafel van 6

Tafel van 7

Tafel van 8

Tafel van 9

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!