De Spelles online Fitness

De Spelles online fitness

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

Iedere dag een nieuwe video!

Met De Spelles online Fitness krijg je iedere dag een aantal leuke oefeningen die je alleen, maar ook met een ander kunt doen. Zo kun je dit bijvoorbeeld als start van de dag of als tussendoortje gebruiken. Zorg ervoor om snel te reageren dat je goed op je voorvoeten staat. Dat betekent dat het net lijkt alsof je een klein beetje op je tenen staat.

De Spelles online Fitness (maandag 6 april)

Deze video werkt als volgt: je krijgt om de zoveel seconden een opdracht die je razendsnel moet uitvoeren. Voer elke opdracht zo goed mogelijk uit en ga daarna weer klaar te staan voor de volgende opdracht. Succes!

Reactie-Jump in De Spelles (dinsdag 7 april)

Deze video werkt als volgt: je krijgt om de zoveel seconden een opdracht die je razendsnel moet uitvoeren. Bij de Reactie-Jump start je elke keer in het midden, spring je de kant op die wordt aangegeven en ga je meteen weer terug naar het midden om klaar te staan voor de volgende opdracht.

Hinkelen in De Spelles (woensdag 8 april)

Deze video werkt als volgt: je krijgt om de zoveel seconden een opdracht die je razendsnel moet uitvoeren. Het zijn drie levels, waarbij de tijd om te reageren steeds korter wordt. Gaat jou dit lukken?

Kleuren-Jump level 1 (dinsdag 14 april)

Deze video werkt als volgt: je krijgt om de zoveel seconden één van de volgende woorden te lezen: rood, groen, oranje, blauw of geel. Je moet zo snel mogelijk naar deze kleur toespringen en meteen weer terug. Je krijgt voor elke opdracht twee seconden. Gaat jou dit lukken?

Kleuren-Jump level 2 (woensdag 15 april)

Deze video werkt als volgt: je krijgt om de zoveel seconden één van de volgende woorden te lezen: rood, groen, oranje, blauw of geel,
maar wel in een andere kleur. Je moet zo snel mogelijk naar het woord toespringen, maar niet naar de kleur. Uiteraard moet je ook meteen weer terug. Je krijgt voor elke opdracht drie seconden. Gaat jou dit lukken?

Kleuren-Jump level 3 (donderdag 16 april)

Deze video werkt als volgt: je krijgt om de zoveel seconden één van de volgende woorden te lezen: rood, groen, oranje, blauw of geel, maar wel in een andere kleur. Je moet zo snel mogelijk naar de kleur toespringen, maar niet naar het woord. Uiteraard moet je ook meteen weer terug. Je krijgt voor elke opdracht drie seconden. Gaat jou dit lukken?