Een programma voor jou

Een programma voor jou – vrijdag 20 maart 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

Stokjes-reactie in De Spelles

09.30 uur! Je hebt een taak erop zitten! Stop, even tijd voor een energizer om straks weer aan de nieuwe taak te beginnen. Met dit spel doe je even helemaal wat anders en heb je voor veel plezier! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Reactiespel in de gymles

Hinkelen 3.0 in De Spelles

10.00 uur! Zit je volgende taak erop en ben je klaar om even naar buiten te gaan? Pak dan eerst even stoepkrijt en ga ook hier flink aan de slag. Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Hinkelen 3.0 in de gymles

Steen-Papier-Schaar tikkertje in De Spelles

10.10 uur! De pauze is bijna voorbij dus nog even een leuk tikspel spelen. Wie de tikker wordt, dat weet niet nog niet. Maar wat je wel weet, is dat je moet rennen! Dus daag de ander uit en raas even lekker uit!

SPS-Tikkertje in De Spelles

Ganzenborden

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, met dit spel kan je knallend het weekend in. Mattijs Mussert van gymladder.nl heeft deze gemaakt. Hij ziet juist nu met het Corono-virus overal mooie dingen ontstaan om kinderen en ouders tips te geven om lekker te bewegen. Om daar aan bij te dragen heeft hij een beweegbingo en dit ganzenbord-spel gemaakt. Klik op het plaatje voor de uitleg van het spel!

Ganzenbord - Gymladder

Maandag 24 maart 2020 staat er weer een programma voor je klaar op de website van De Spelles. Tot dan en alvast een fijn weekend!