Een programma voor jou 19 maart

Een programma voor jou – donderdag 19 maart 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

Rekenreactie in de gymles

09.30 uur! Je hebt een taak erop zitten! Stop, even tijd voor een energizer om straks weer aan de nieuwe taak te beginnen. Met dit spel schud jij je hersenen, en die van je ouders of opa en oma, even flink door elkaar. Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Rekenreactie in de gymles

Pak de kleur in het doolhof

10.00 uur! Zit je volgende taak erop en ben je klaar om even naar buiten te gaan? Pak dan eerst even stoepkrijt en ga ook hier flink aan de slag. Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Pak de kleur in het doolhof

Pac-man tikkertje!

10.10 uur! De pauze is nog voorbij dus op naar het volgende spel, een leuk tikspel: Pac-man! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video. Was na het spel wel even je handen.

Een tip! Zing daarbij het liedje ‘Happy Birthday To You!” Dat schijnt 20 seconden te duren. Hoe handig, zo weet je altijd dat je lang genoeg je handen hebt gewassen.

Pacman voor buiten

Hinkelen 1.0

11.00 uur! Misschien heb je al een derde taak erop zitten en moet je weer even wakkergeschud worden. Ga hinkelen, dan denk je na en beweeg je tegelijk. Dat vinden zelfs je ouders leuk! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Hinkelen in de gymles

Sprint-Battle

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, sprinten maar en ga even helemaal los. Wie is het snelste van jullie thuis? Klik op het plaatje voor de uitleg van de officiële starthouding én voor de video.

Ready, Go in De Spelles

Morgenochtend 20 maart 2020 staat er om 07.00 uur weer een programma voor je klaar op de website van De Spelles. Tot dan en veel spelplezier!