Een programma van jou 18 maart 2020

Een programma voor jou – woensdag 18 maart 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

Don’t look

09.30 uur! Je hebt een taak erop zitten! Stop, even een break om straks aan de nieuwe taak te beginnen. Met dit spel schud jij je hersenen en die van je ouders of opa en oma even flink door elkaar. Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Don't look in de gymles

Hinkelen 2.0

10.00 uur! Zit je volgende taak erop en ben je klaar om even naar buiten te gaan? Pak dan eerst even stoepkrijt en ga ook hier flink aan de slag. Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Hinkelen in De Spelles 2.0

Volg mij!

10.10 uur! De pauze is nog niet voorbij dus op naar de volgende actieve hersenkraker. Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Doe mij na in De Spelles!

Reactie-Jump

11.00 uur! Misschien heb je al een derde taak erop zitten en moet je weer even wakkergeschud worden. Speel dat Reactie-Jump, nadenken en bewegen tegelijk. Dat vindt zelfs je ouders leuk! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Reactie-jump in de gymles

Verspringen

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, jumpen maar en ga even helemaal los. Wie springt van jullie thuis het verste? Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Verspringen in De Spelles

Morgenochtend 19 maart 2020 staat er om 07.00 uur weer een programma voor je klaar op de website van De Spelles. Tot dan en veel spelplezier!