een programma voor challenges

Een programma voor challenges – 16.00 uur

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, deelt De Spelles niet alleen met een dagelijks spel-programma, maar ook met de 16.00-challenges. Zo kun na je schoolwerk, het vrije spelen en mooi voor het eten nog even helemaal los!

De challenges heeft De Spelles online gezien en vindt dit echt de moeite waard om te delen. Je kunt ze heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen doen. Dus daag je broer, zus of ouders uit en speel die gave challenge.

Blijf thuis in beweging!

Een prachtig initiatief met originele ideeën die je thuis prima kunt spelen. Ze denken goed na welke materialen er thuis kunnen liggen en maken daar leuke challenges mee. Klik op de afbeelding om naar hun Instagram-account te gaan.

Stay At home

Bewegingsonderwijs op afstand (Sten Vos)

Sten deelt hier zijn derde challenge. Een leuke variant waarbij je leert jongleren. Eerst met ballonnen, daarna zelfs met wc-papier! Bekijk hieronder de video van Sten waarin hij alles uitlegt👍

Beweeg Challenges voor thuis

Janine te Walvaart deelt leuke challenges die je thuis kunt doen. Dit doet ze met verschillende kleine materialen. Bekijk hieronder de video waarin Janine alles voordoet.

Corona Moves

Als je op zoek bent naar een bewegingstussendoortje tijdens het thuisonderwijs? Jens, Elin en de vakleerkrachten in Enschede inspireren je graag! Klik op de afbeelding om naar hun Instagram-account te gaan.

Corona_moves

Online gymjuf Marleen

Gymjuf Marleen deelt deze leuke challenge, waarbij je moet proberen een rondje te draaien zonder dat de schoen van je andere voet afvalt! Succes😁Bekijk hieronder de video van Marleen waarin hij alles uitlegt👍

StayAtHome Challenge

Een mooi initiatief van de ALO studenten van de minor speciaal onderwijs in Eindhoven. Ze bedenken leuke challenges die je thuis makkelijk kunt uitvoeren. Klik op de afbeelding om naar hun Instagram-account te gaan.

StayAtHome

Bobbelbaan-Challenge van Alles in Beweging

Jeanette en de mannen van Alles in Beweging staan natuurlijk bekend om hun bobbelbaan! Dit kun je natuurlijk ook thuis doen. Doe deze challenge ook en wees creatief! Klik op de afbeelding om naar hun Facbook-account te gaan!

Alles in Beweging

Studie040nl

Nu duizenden scholieren in de regio vanwege het corona-regime gedwongen thuiszitten, is beweging belangrijker dan ooit. Die boodschap heeft de Eindhovense scholengemeenschap Het Augustinianum geïnspireerd tot het aanbieden van online gymlessen. In de video hieronder zie je een aantal leuke voorbeelden!

Meester Chris

Chris Gunnink deelt challenges die je met klein materiaal én in je eentje kunt doen! In de video hieronder staan een aantal leuke voorbeelden!

Bewegingsonderwijs Zuid-Oost

Het beweegteam van Amsterdam Zuid-Oost zit ook niet stil. Zij delen elke dag een challenge. In de video hieronder laten ze zien hoe je thuis op een leuke wijze kunt sjoelen!

The Move (ZappSport)

Dit blijft altijd een leuk onderdeel van ZappSport: het onderdeel waarin de kinderen zelf hun move uitleggen. Er zitten altijd wel onderdelen in die de kinderen nog niet beheersen. Speciaal voor de thuiszitters heeft Zapp-Sport een speciale playlist gemaakt.