Planking in De Spelles - Rubiks Kubus

Planking in De Spelles

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

Planken is een intensieve oefening. Je hele lichaam is actief om de zwaartekracht te kunnen overwinnen. Maar als je dit combineert met een spel, is het niet alleen intensief, maar ook erg leuk! Hieronder zie je vijf spellen waar je planken combineert met een spel.

Planking in De Spelles – Rubiks Kubus

Planking in De Spelles - Rubiks Kubus

Planking in De Spelles – boter-kaas-en-eieren

planking in De Spelles - boter kaas en eieren

Planking-reactie in De Spelles

Planking-reactie in De Spelles

Rubiks Race in De Spelles

Rubiks Race in De Spelles

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!