Steen Papier Schaar in de gymles

Steen-Papier-Schaar spellen voor in de gymles

Steen-papier-schaar, daar kun je zoveel mee doen! Vooral in de gymles is dit een fantastisch element wat je kunt gebruiken. Het creëert plezier bij de deelnemers en kan net even een andere wending geven aan een spel. Vandaag zet De Spelles een aantal varianten op een rij die je morgen direct kunt gebruiken.

Steen-Papier-Schaar Battle in de gymles

Een aantal jaar gleden ging een variant op dit spel viral. Ontzettend tof om te zien, alleen één ding: twee deelnemers waren bezig, de rest stond onnodig te wachten. In deze battle is iedereen bezig en wordt het wachten tot een minimum beperkt.

Steen Papier Schaar Battle in de gymles! Een zeer leuk spel waarbij je continu niet weet wie er gaat winnen. Bij deze variant is iedereen bezig!

SPS-Mens erger je niet! in de gymles

Met dit leuke groepsspel kun je helemaal los gaan. Het is samenwerken, snel handelen, maar ook een beetje geluk hebben. Maar één ding is zeker: de deelnemers zijn actief en krijgen ‘rode koppies’, aldus een lesgever die dit spel met zijn doelgroep speelde.

Steen Papier Schaar mens erger je niet

Steen-Papier-Schaar snake in de gymles!

Bij deze Steen-Papier-Schaar variant overwinnen alleen de sterkste! Dit kun je ook heel goed spelen in een andere ruimte en als start van een activiteit. Let vooral op het einde waarin de winnaar zij ronde mag doen. Geweldig!

Steen Papier Schaar Snake in de gymles

Steen-Papier-Schaar Tikkertje in de gymles!

Dit spel kun je heel goed spelen aan het begin of einde van een les. Je hebt geen materialen nodig, dus je kunt het snel spelen. Iedereen beweegt en heeft plezier, dus wat let je?!

Steen Papier Schaar Tikkertje in de gymles!

Steen-Papier-Schaar Lintjes battle in de gymles!

Bij dit spel is het tot het einde niet duidelijk wie er gaat winnen. Er komt ook een bepaalde tactisch inzicht bij kijken. Wie wanneer de tijd om is de meeste lintjes heeft, wint het spel!

Steen Papier Schaar Lintjesbattle in de gymles!

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!