De Spelles 2020

De Spelles in 2020

De Spelles Inspiratiedag 2020

De Spelles is het jaar 2020 goed begonnen en heeft alweer twee Inspiratiedagen verzorgd! Meer dan 50 enthousiaste vakleerkrachten, gymnastiekleerkrachten, bso-medewerkers en trainers uit Nederland én België zijn naar het midden van Nederland afgereisd om inspiratie op te doen én met een nieuwe visie weer verder kunnen bouwen aan nog meer betekenisvolle spellen.

Inspiratiedag 8 januari

Voor de komende inspiratiedag van zaterdag 18 januari 2020 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wil je ook geïnspireerd worden? Schrijf je gerust in. Het belooft echt een inspirerende dag te worden!

Workshop De Spelles

Ook in 2020 komt De Spelles ook op locatie om inspiratie te delen. Neem geheel vrijblijvend contact op via [email protected] en we komen samen tot een passende workshop, geheel naar jullie behoefte. De komende periode verzorgt De Spelles zowel in Nederland en België weer inspirerende workshops.

  • 22 januari 2020 – Hilversum – Studiedag Alles in Beweging
  • 12 februari 2020 – Maastricht – Maastricht Beweegt
  • 17 februari 2020 – Antwerpen – Jespo
  • 26 februari 2020 – Amstelveen
  • 29 februari 2020 – Nijmegen – Studiedag KNGU
  • 25 maart 2020 – Purmerend – Spurd

De Spelles eBooks

Nieuwe spellen in 2020

Ook in 2020 blijft De Spelles weer genoeg inspiratie delen, naast de spellen die in de eBooks staan. Qua frequentie worden per week drie nieuwe spellen geplaatst en allemaal mét video! Zo zie je snel wat de bedoeling is en kun je direct aan de slag

Inhaal-tikkertje in de gymles
Stok-reactie in de gymles
Basketbal-Hoepel-Dribbel in de gymles