Rekenreactie in de gymles

Rekenreactie in de gymles

Een leuk spel spelen waarbij je rekenen en bewegen combineert? Bij dit spel moet je snel nadenken en reageren na de spontaan ontstane rekensom. En het mooie is dat je het overal kunt spelen, dat er veel variaties zijn en ook te gebruiken is als energizer!

Rekenreactie in de gymles!

Tijs: “Je moet bij dit spel supergoed en vooral snel nadenken!”

Zoek je nog meer inspiratie om je gymles een nieuwe impuls te geven? Dan is het gratis eBook van De Spelles met 5 topspellen echt iets voor jou! 

In het eBook vind je bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je de juiste inspiratie bij de hand.

5 gratis topspellen van De Spelles

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!