Workshop De Spelles

Als je er niet bij was, heb je echt wat gemist!”

Aldus één van de inmiddels 1000 deelnemers die zijn beïnvloed tijdens de vele workshop-rondes in heel Nederland en België! Ze reageren ronduit positief en tijdens de studiedag van Alles in Bewegen kreeg de workshop een gemiddelde beoordeling onder 100 deelnemers van een 9!

Matthijs Jansen De Spelles
“Het gaat erom dat je de leerlingen weet te enthousiasmeren met leuke spellen om zo plezier te beleven in bewegen. Zorg er dus in eerste instantie voor dát ze ook kunnen bewegen!”

De workshop is voor iedere leerkracht, spelleider of schoolteam die zijn bewegingsactiviteiten een nieuwe impuls willen geven! Samen met u maak ik er dan een actief en leerzaam moment van. Plezier in bewegen staat tijdens de workshop hoog in het vaandel!

Tijdens de workshop geeft Matthijs een kijkje in zijn arsenaal van enthousiasmerende spellen! Dit doet hij met veel enthousiasme en een hoge betrokkenheid door theorie en praktijk te combineren. Het draait uit op een actief leermoment waarbij iedereen de ontvangen inspiratie de volgende dag direct kan toepassen in zijn dagelijkse situatie.

Workshop De Spelles
Matthijs introduceert een nieuw level aan een zoals hij dat formuleert:
een ’10-minuten-spel’

Oprichter De Spelles

Matthijs Jansen is de oprichter van De Spelles! Hij weet met zijn spellen een miljoenen-publiek te bereiken en dagelijks duizenden mensen te inspireren. Hij begon met De Spelles omdat hij zag dat in zijn gymlessen te weinig kinderen écht aan het bewegen waren. Hij nam de uitdaging aan om zijn spellessen anders te gaan vormgeven en iedere week een nieuw spel te spelen.

Matthijs Jansen De Spelles 3
Matthijs in actie waarin hij vertelt over de werking van poker-chips in de gymles.

Zijn ideeën werden al snel opgepikt, er volgen ruim 100.000 mensen zijn kanalen en ook de landelijke media heeft zijn spellessen opgepikt. Hij bundelde ze in verschillendeeBooks, waarvan er nu al meer dan 1500 van verkocht. Daarnaast geeft Matthijs met regelmaat workshops in Nederland en België en kregen zijn gegeven workshops bij de studiedag van Alles in Beweging als gemiddeld cijfer een 9!

Offline en online

Bent u enthousiast en wilt u dat De Spelles bij u langskomt voor een workshop of advies? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte via info@despelles.nl. Dan gaan we in gesprek en bespreken we de wensen. Dit kan zowel offline in de zaal of online. De komende maanden vertelt Matthijs het verhaal van De Spelles aan:

  • Online Workshop Katholiek Onderwijs Vlaanderen – 19 januari 2021
  • Online Workshop Alles in Beweging – 20 januari 2021
  • Online Workshop Katholiek Onderwijs Vlaanderen – 26 januari 2021
  • Online Workshop Katholiek Onderwijs Vlaanderen – 11 februari 2021
  • Online Workshop Katholiek Onderwijs Vlaanderen – 25 februari 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!