Workshop De Spelles

Workshop van De Spelles!

Iedereen met plezier laten bewegen met simpele, leuke en originele spellen die iedereen aanzet tot bewegen? Daar kan De Spelles bij helpen!

“Dank voor de inspiratie: het was top!”

Aldus een van de 750 deelnemers die zijn beïnvloed tijdens de vele workshoprondes in heel Nederland en België! De deelnemers reageren ronduit positief en tijdens de studiedag van Alles in Bewegen, o.a. bekend van de Basislessen kreeg de workshop een gemiddelde beoordeling onder 100 deelnemers van een 9! “Jouw workshop werd hoog gewaardeerd: gemiddelde cijfer = 9,0! Fantastisch gedaan.”

De workshop is bedoeld voor iedere leerkracht, spelleider of schoolteam die zijn bewegingsactiviteiten een nieuwe impuls willen geven! Samen met u maken we er dan een actief en leerzaam moment van waarbij plezier in bewegen hoog in het vaandel staat!

Tijdens de workshop geeft Matthijs een kijkje in zijn arsenaal van enthousiasmerende spellen! Dit doet hij met veel enthousiasme en een hoge betrokkenheid door theorie en praktijk te combineren. Het draait uit op een actief leermoment waarbij iedereen de ontvangen inspiratie de volgende dag direct kan toepassen in zijn dagelijkse situatie.

Bent u enthousiast en wilt u dat De Spelles bij u langskomt voor een workshop of advies? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte via [email protected] Dan gaan we in gesprek en bespreken we de wensen.