Waterspellen

Waterspellen – 5 leuke tips bij warm weer

Wanneer het mooi en warm weer is, dan zoek je vaak maar in één ding: verkoeling! En laat De Spelles nou net allemaal leuke waterspellen hebben, maar dan wel op een originele, actieve en leuke wijze. Ideaal voor als je voor kamp, voor een sportactiviteit of om gewoon met je vrienden te spelen.

Hieronder vind je vijf leuke waterspellen welke een hoop plezier, maar vooral verkoeling geeft. De Spelles biedt naast originele spellen voor in en buiten de gymles, dus ook originele ideeën met waterspellen. De waterspellen zijn origineel, iedereen is in beweging én je moet er goed bij samenwerken. Een gouden combinatie! De waterspellen zijn al duizenden keren met veel enthousiasme gespeeld. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Sponzen Stoelendans – Waterspellen

Dit ouderwetse gezelschapsspel is omgetoverd tot een verkoelende activiteit voor jong en oud. Het enige wat je nodig hebt, is muziek, water en vooral sponzen. Te laat een plekje vinden betekent nou net geen verkoeling!

Waterspellen

Super Soaker Volleybal

Super Soakers en andere waterpistolen in de aanslag en spelen maar! Het bekende volleybalspel blijft, maar dan wel net even anders. Wie weet de ballon bij de ander aan de andere kant te krijgen?

waterspelletjes

Luchtbeddenrace

Wil je een leuke en originele estafette spelen, maar ook met een hoop verkoeling en sensatie? Nou, luchtbedden snel opblazen, zeepbaan met genoeg water neerleggen en glijden maar. Dit waterspel is echt geweldig! Welk team wint deze race?

waterspelletjes

Super Soaker Ballenregen

Wil je echt even helemaal losgaan met een hoop enthousiasme en plezier, dan is dit spel echt te gek. Iedereen doet mee om aan te vallen, maar ook te verdedigen, want het gaat alle kanten op.

Waterspellen

Sponzenrace

Sponzen in de aanslag en probeer het water dat op het zeil ligt aan de overkant te krijgen! Welk team weet het meeste water te verzamelen?

waterspelletjes