Annemaria Koekoek 2.0 in de gymles!

Annemaria Koekoek 2.0 in de gymles! ©

Dit bekende ren-en-stilsta-groepsspel in een nieuwe jasje is erg leuk om het jaar mee af te sluiten. Het doel is simpel: probeer met je groepje alle hoedjes van jouw kleur te verzamelen zonder gezien te worden.

Annemaria Koekoek in de gymles!

Emiel: “Dit is echt een leuk spel zo aan het einde van het jaar!”

De volledige uitleg van dit spel staat binnenkort net als 14 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 15 topspellen van De Spelles deel 3! Schrijf je in voor De Spelles Nieuwsbrief en ontvang direct een bericht wanneer het eBook te bestellen is. Bekijk de komende tijd alvast een preview en lees als bonus een korte beschrijving.

15 Topspellen van De Spelles deel 3

Preview

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!