Zoek de paasei in De Spelles

Zoek de paasei in De Spelles

Even een leuke estafette spelen en tegelijkertijd lekker aan je conditie werken. Het gebeurt bij dit spel!

een programma voor jou 9 april

Beschrijving

Leg in een vierkant in vier rijen vier hoedjes neer. Dit kunnen ook bekertjes zijn. In elke horizontale rij, leg je maximaal één paasei. In totaal heb je vier paaseitjes nodig.

De bedoeling van het spel is dat je de vier paaseitjes zo snel mogelijk vindt. Dit doe je door eerst in de eerste rij te zoeken. Je mag per keer één hoedje omhoog halen en eronder kijken of er een paasei onder ligt. Na iedere poging moet je weer terug naar de basislijn.

Vind je onder het hoedje geen paasei, dan leg je het hoedje weer terug. Als je een paasei vindt, neem je het dopje mee. Kom je weer terug, dan mag je in de tweede rij een paasei vinden. Heb je in de vierde rij een paasei gevonden, dan ben je klaar.

Je kunt ervoor kiezen om nog een vierkant te maken en een wedstrijd tegen de ander te spelen. Anders speel je op tijd. Degene die wint, mag als eerste een paasei kiezen ?

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!