Speigeldans - Danswijs

Spiegeldans – Danswijs

Hou elkaar goed in de gaten!

Dit speel je met zijn 2en. Ga tegenover elkaar staan. Zet de muziek aan. De ene neemt de leiding en de ander volgt. De leider beweegt rustig en de ander probeert de beweging zo goed mogelijk te volgen!

De leider houdt de volger ook goed in de gaten. Gaat het misschien te snel? Vertraag dan de beweging. Kan de volger het goed bijhouden, misschien kan je dan iets sneller. Hou elkaar goed in de gaten, want je doet het samen!

Video

Muziek: We Can Do Better – Matt Simons

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Over Marsha van Danswijs

Marsha Kester is de oprichtster Danswijs, en de eigenaresse Dansbende, maar ook een afgestudeerd orthopedagoog aan Universiteit Leiden en Psychomotorisch Kindertherapeut in opleiding. De afgelopen 10 jaar heeft ze als dansdocent gezien wat beweging, muziek en spel met kinderen doet. Kinderen worden actief, blij en enthousiast. Dit gunt zij ieder kind!

Daarnaast vindt ze het tof om iedereen die met jonge kinderen werkt te inspireren met concrete beweegideeën op muziek en achtergrondinformatie te geven over de waarde van beweging, spel en muziek. Meer weten over Marsha? Volg haar op social media en bekijk zeker haar website.

Danswijs foto