kleuren-Dans in De Spelles

Kleuren-dans in De Spelles

Even tijd voor een leuk en simpel spel? Speel dat kleuren-dans!

een programma voor jou 30 maart

Beschrijving

Zet in een cirkel een aantal gekleurde kegels neer. Dit kunnen ook pittenzakken zijn of zelf schoenen in een bepaalde kleur. Ga op 1.5 afstand tegenover elkaar staan. Als de muziek start of je krijgt het teken, dan beweeg je met de klok mee om de kegels. Let op dat je continu tegenover elkaar blijft bewegen.

Ondertussen krijg je allemaal opdrachten. Denk aan jumping-jacks, squads, maar ook ‘de andere kant op’. Eigenlijk kan alles! Totdat er een kleur genoemd wordt. Dat is het teken dat je de kleur mag pakken. Wie als eerste de kleur te pakken heeft, verdient een punt. Succes!

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!