Bewegen met MeesterSander

Bewegend leren voor kleuters met MeesterSander.nl

De afgelopen weken heeft De Spelles verschillende bewegend leren opdrachten gedeeld en deze werden druk bezocht! Maar wat als het nou buiten het weer het niet toelaat om lekker te gaan bewegen?

Meester Sander geeft tips en inspiratie speciaal voor het kleuteronderwijs

Meester Sander is naast kleutermeester actief op social media en op zijn website en geeft tips en inspiratie hoe je met digitale apps je onderwijs kunt verbeteren. En in deze tijd denkt hij ook na hoe hij de kleuters via de digitale weg kunt motiveren om te gaan bewegen. Daarom heeft hij speciaal voor de kleuters een toffe bewegend leren opdracht gemaakt.

Meester Sander zegt er zelf het volgende over: “Om thuis in beweging te blijven en te oefenen met school heb ik deze toffe video’s voor je gemaakt. Kinderen kunnen de video’s zelfstandig kijken en meedoen met mijn les. Op deze manier oefenen zij de cijfers, vormen en kleuren, rijmen en de beginklank door bewegend te leren.”

Vormen herkennen – Bewegend leren

Wil je nog meer leuke video’s bekijken?

Als je nog meer leuke bewegend leren opdrachten wilt doen, ga dan snel naar de website van Meester Sander en vind daar nog meer inspiratie!