Ballonnen dans – Danswijs

Hooghouden maar met de BALLONNEN DANS!

BESCHRIJVING

Dit spel kan je alleen of met het hele gezin spelen. Blaas 1 of meer ballonnen op. Zet de muziek aan en hou de ballon op de maat van de muziek in de lucht! Dit kan alleen of met z’n 2en met 1 ballon. Of met z’n 2en met 2 ballonnen. Lukt het jou om samen 2 ballonnen over te slaan?

VIDEO

Muziek: I Want You Back – Jackson 5

OVER MARSCHA VAN DANSWIJS

Marsha Kester is de oprichtster Danswijs, en de eigenaresse Dansbende, maar ook een afgestudeerd orthopedagoog aan Universiteit Leiden en Psychomotorisch Kindertherapeut in opleiding. De afgelopen 10 jaar heeft ze als dansdocent gezien wat beweging, muziek en spel met kinderen doet. Kinderen worden actief, blij en enthousiast. Dit gunt zij ieder kind!

Daarnaast vindt ze het tof om iedereen die met jonge kinderen werkt te inspireren met concrete beweegideeën op muziek en achtergrondinformatie te geven over de waarde van beweging, spel en muziek. Meer weten over Marsha? Volg haar op social media en bekijk zeker haar website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!