Touwtje-Spring-Battle in De Spelles

Touwtje-Spring-Battle in De Spelles

Met dit spel ga je even echt even helemaal los. Daag je broer, zus, vader of moeder uit voor een echt wedstrijdje touwtjespringen.

Een programma voor jou 26 maart

Beschrijving

Pak voor jullie allebei een springtouw en ook een dobbelsteen. Zorg er daarna voor dat jullie beiden 10 meter uit elkaar staan. Leg dan tussen jullie beiden twee manden neer met daarin in elke mand vijf voorwerpen.Zorg ervoor dat je Het spel kan beginnen!

Nadat jullie hebben afgeteld van drie naar nul, gooien jullie allebei met de dobbelsteen. Het aantal ogen is het aantal keren dat je moet springen met het springtouw. Is dat gelukt? Dan ga je naar het midden en verplaats je een materiaal van jouw mand in de mand van de ander. Daarna ga je weer terug en rol je wederom met de dobbelsteen.

Het spel is afgelopen als één persoon geen materialen meer in zijn mandje heeft. Maar je kunt ook afspreken dat je dit spel een drietal minuten speelt. Het wordt namelijk erg intensief😁

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!