Museumbewaker – Danswijs

Stilstaan is moeilijker dan je denkt!

BESCHRIJVING

Dit spel is voor het hele gezin, dus trek je ouders mee. 1 is de museumbewaker. De rest zijn standbeelden. Kies een thema. Bv. sport, sprookjes of dieren. Iedereen staat stil als een standbeeld passend bij het thema (staand).

De muziek gaat aan. De bewaker loopt rond en kijkt of zijn standbeelden stil bij staan. Als de bewaker niet kijkt, dan bewegen de standbeelden stiekem. Ziet de museumbewaker iemand bewegen, dan maakt diegene een zittend standbeeld. Als hij diegene nog een keer ziet bewegen dan is hij af.

VIDEO MUSEUMBEWAKER

Muziektip: Somebody that I used to know – Gotye

OVER MARSCHA VAN DANSWIJS

Marsha Kester is de oprichtster Danswijs, en de eigenaresse Dansbende, maar ook een afgestudeerd orthopedagoog aan Universiteit Leiden en Psychomotorisch Kindertherapeut in opleiding. De afgelopen 10 jaar heeft ze als dansdocent gezien wat beweging, muziek en spel met kinderen doet. Kinderen worden actief, blij en enthousiast. Dit gunt zij ieder kind!

Daarnaast vindt ze het tof om iedereen die met jonge kinderen werkt te inspireren met concrete beweegideeën op muziek en achtergrondinformatie te geven over de waarde van beweging, spel en muziek. Meer weten over Marsha? Volg haar op social media en bekijk zeker haar website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!