Air-Hockey in De Spelles

Air-Hockey in De Spelles

Nu kun je ook thuis air-hockey spelen!

Een programma voor jou 24 maart

Beschrijving

Zorg dat je een zacht balletje of een pittenzak bij de hand hebt. Zorg er ook voor dat je iets hebt waarmee je het balletje of de pittenzak kunt stoten. Daarnaast heb je iets nodig waarmee je ervoor zorgt dat het balletje niet de baan uit vliegt. En verder een stukje tape die je waarmee je doellijn afbakent. Hoe groot je het veld maakt, mag je helemaal zelf weten!

Zorg dat je allebei aan een kant plaatsneemt. Houd allebei het materiaal vast waarmee je het balletje gaat storen. De één brengt de bal in het spel, de ander ontvangt. Spreek met elkaar af welke techniek je gebruikt. Ik stel voor dat je alleen de bal mag stoten, waarbij je alleen de elleboog mag strekken.

Afweren mag alleen met het materiaal dat je vasthoudt. Bij ons was dit het bekertje. Verder mag je niet voor de lijn komen en je handen in het veld houden. Heb je gescoord, dan mag de ander de bal uitnemen.

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!