Steen Papier Schaar Stopdans

Een klassieker in een nieuw jasje!

BESCHRIJVING

Dit speel je met 3 personen. 2 spelers en 1 bediend de muziek. De muziek gaat aan. De spelers dansen vrij door de ruimte. Als de muziek stopt maken de spelers zo snel mogelijk een standbeeld van een steen, papier óf schaar. Steen wint van schaar. Schaar wint van papier. Papier wint van steen. De winnaar blijft staan, de verliezer neemt de muziek over.

VIDEO

Muziektip: Happy – Pharrel Williams

OVER MARSCHA VAN DANSWIJS

Marsha Kester is de oprichtster Danswijs, en de eigenaresse Dansbende, maar ook een afgestudeerd orthopedagoog aan Universiteit Leiden en Psychomotorisch Kindertherapeut in opleiding. De afgelopen 10 jaar heeft ze als dansdocent gezien wat beweging, muziek en spel met kinderen doet. Kinderen worden actief, blij en enthousiast. Dit gunt zij ik ieder kind!

Daarnaast vindt ze het tof om iedereen die met jonge kinderen werkt te inspireren met concrete beweegideeën op muziek en achtergrondinformatie te geven over de waarde van beweging, spel en muziek. Meer weten over Marsha? Volg haar op social media en bekijk zeker haar website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!