Hinkelen in De Spelles 2.0

Hinkelen 2.0 in De Spelles

Springen, draaien, concentreren, vooral niet verkeerd springen. Bij deze leuke oefening spring je er niet alleen lekker op los, maar je laat je hersenen ook even lekker kraken.

Een programma van jou 18 maart 2020

Beschrijving

Neem je broertje, je zus of je ouders mee naar buiten en ga lekker aan de slag. Je tekent eerst een parcours die je straks gaat afleggen. Je tekent elke keer twee voeten. Hoe ze staan, maakt niet echt uit. Als er maar duidelijk zichtbaar is, in welke richting de voeten staan.

Je mag de eerste voeten bijvoorbeeld naar voren zetten, maar de twee voeten daarna mogen rechts naar opzij wijzen. En de volgende bijvoorbeeld links naar opzij. Alles is mogelijk, al moet het natuurlijk niet onmogelijk zijn.

De bedoeling is dat je het parcours zo goed en zo snel mogelijk aflegt. Maak je een foutje, dan begin je weer opnieuw. Zo maak je er een leuk wedstrijdje van, maar het is ook gewoon leuk om het parcours normaal af te leggen.

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!