top 5 januari

Top 5 van de maand januari

Top 5 van de maand januari!
Na de kerstvakantie, waarin weer volop nieuwe ideeën zijn ontwikkeld, is De Spelles met veel nieuwe energie en ideeën weer begonnen aan een nieuwe periode. Een periode stond ook in het teken van De Spelles Inspiratiedag, workshops en leuke opdrachten. Ook is het nieuwe eBook met 15 originele estafette gepubliceerd. Kortom, het is weer tijd om alles op een rijtje te zetten.

15 originele estafettes van De Spelles - Thumbnail

Cijfers van De Spelles tot 1 februari 2019
Website: 30.000+ bezoekers – 90.000+ paginaweergaven
Facebook: 77.000+ volgers
Instagram: 6900+ volgers
Twitter: 2000+ volgers
Youtube: 2100+ volgers
Pinterest (nieuw): 1300+ volgersTop 5 van de maand januari op social media:
1) Rubik’s Kubus in de gymles, tevens lancering van nieuwe eBook: 15 originele estafettes!

Ruim 100.000 mensen hebben dit bericht gezien en het leverde meer dan 500+ likes op op Facebook, Instagram en Twitter. Klik hier om het bericht te bekijken of voor meer informatie over het eBook.

2) Sneeuwpop-battle in de gymles

Dit spel leverde meer dan 350 likes op sociale media en werd het duizenden keren bekijken op de website van De Spelles. Klik hier om het bericht te bekijken.

Sneeuwpop-Battle in de gymles

3) Jump-race in de gymles

Dit spel leverde ruim 600 likes op de sociale media kanalen van De Spelles. Klik hier om het bericht te bekijken.

Jump-race in de gymles!

4) Stokkenrace 2.0. in de gymles

Dit spel leverde ruim 200 likes op de sociale media kanalen van De spelles. Klik hier om het bericht te bekijken.

Stokkenrace 2.0 in de gymles

5) Ball-Drop in de gymles

Dit spel werd zeer goed ontvangen op de verschillende workshopdagen van De Spelles. Ook op de website van De Spelles en op Pinterest wordt dit spel veel bekeken en bewaard. Klik hier om het bericht te bekijken.

Bal-drop race in de gymles

Workshop van De Spelles!
Het mooie is dat steeds meer mensen De Spelles weten te vinden en ook geïnspireerd willen Workshop De Spelles Alles in Bewegingworden met leuke spellen die je de volgende dag direct in de (gym)les kunt toepassen. Dat is uiteindelijk ook de kracht van De Spelles! Deze maand gaf De Spelles vier workshops in het Nederland en België. Ook volgende maand staan er tal van workshops op het programma. Bent u ook geïnteresseerd dat De Spelles langs komt voor een groot moment in plezier in bewegen? Vraag vrijblijvend om meer informatie (mail). Zie hieronder de agenda van De Spelles.

 

De Spelles Inspiratiedagen!
Na de succesvolle Inspiratiedag van zaterdag 12 januari 2019, staan er weer nieuwe Inspiratiedagen gepland. De Spelles InspiratiedagWil je ook met leuke spellen iedereen laten bewegen in je (gym)les? Wil je dat de spelbeleving bij je deelnemers zo groot is, dat ze eigenlijk niet willen stoppen? Wil je geïnspireerd worden en handvatten krijgen hoe een leuke (gym)les eruit ziet? Dan zijn De Spelles Inspiratiedagen echt iets voor jou.

 

De Spelles Sportdagen!
Achter de schermen is al hard gewerkt naar hoe de sportdagen van De Spelles en Sportivun eruit gaan zien. De Spelles sportdagenEn dan met name niet om de spellen, maar juist achter het verhaal van onze sportdag. We willen het plezier in bewegen en de spelbeleving van kinderen continu laten terugkomen in ons programma. Het mooie is om te zien dat scholen zeer geïnteresseerd zijn in onze sportdagen en dat de aanmeldingen binnenkomen. Op de site van De Spelles en ook op de sociale kanalen, zullen we u op de hoogte houden van De Spelles Sportdagen. Wil je nu al meer weten over onze sportdagen, klik dan hier voor meer informatie.