Bal-Drop level 2 in de gymles

Bal-Drop level 2 in de gymles

Het niveau wordt verhoogd: nu moet je reageren op twee balletjes! Weet je nog steeds op tijd het balletje te pakken voordat het de grond raakt?

15 topspellen van De Spelles voor buiten

Beschrijving

Pak twee zachte balletjes of een ander zacht materiaal, denk bijvoorbeeld aan sponsjes. Vraag je vader of je moeder of zij als ‘dropper’ wil dienen. Zelf ga je tegenover je vader of moeder staan. Houd minimaal 1.5 meter afstand.

De ‘dropper’ houdt de twee balletjes met gestrekte armen op schouderhoogte voor zich. Jij houdt beiden handen erboven, maar raakt de handen niet aan. Als het balletje naar beneden komt, dan mag je reageren door het balletje te pakken. Lukt het jou om het balletje te pakken voordat het de grond raakt?

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!