Bal-Drop Battle in de gymles

Bal-Drop Battle in de gymles

Dit leuke reactiespel kun je echt overal spelen. Wie weet als eerste op het vallende balletje te reageren?

Een programma voor jou 25 maart

Beschrijving

Pak een zacht balletje of een ander zacht materiaal, denk bijvoorbeeld aan een sponsje. Vraag je vader of je moeder of zij als ‘dropper’ wil dienen. Zelf ga je tegenover je broer of zus op de knieën zitten. Houd minimaal 1.5 meter afstand, de handen in de zij en kijk elkaar recht in de ogen aan.

De ‘dropper’ houdt het balletje nu precies in het midden boven jullie hoofden omhoog. Zo hoog dat jullie het balletje echt niet kunnen zien. Als het balletje naar beneden komt, dan mag je reageren door het balletje te pakken. Wie het balletje als eerste vast heeft, wint deze ronde. Je speelt uiteindelijk wie als eerste bij de 5 punten is.

!Let erop dat je na dit spel uiteraard goed je handen wast!

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!