Top 5 van de maand oktober

Top 5 van de maand oktober!
Ook de afgelopen maand zijn er veel mooie ontwikkelingen geweest omtrent De Spelles. Naast dat De Spelles actief is op social media, zijn er workshops gegeven, is er een eBook uitgebracht, komt er Inspiratiedag én is de eerste sportdag gegeven aan kinderen die op dat moment eigenlijk een studiedag hadden. Kortom, het is goed dat alle gebeurtenissen weer even op een rijtje worden gezet.

Cijfers van De Spelles tot 1 november 2018
Website: 30.000+ bezoekers – 80.000+ paginaweergaven
Facebook: 74.952+ volgers (1000+ nieuwe volgers)
Instagram: 4500+ volgers (1300+ nieuwe volgers)
Twitter: 1800+ volgers (100+ nieuwe volgers)
Youtube: 1700+ volgers (100+ nieuwe abonnees)
Pinterest 600+ volgers (300+ nieuwe volgers)

Nieuw: eBook van De Spelles en de Inspiratiedag!
Achter de schermen is De Spelles druk bezig geweest met alle voorbereidingen omtrent De Spelles e-book twee mooie ontwikkelingen: het eBook en de Inspiratiedag. Op het eBook staan 15 topspellen die je de volgende dag direct kunt spelen in de gymles en waarbij je zeker weet dat deze veel plezier in bewegen opwekt. Het is mooi om te zien dat veel mensen geïnteresseerd zijn in het eBook en dat de eerste bestellingen direct zijn geplaatst.

Verder organiseert De Spelles aan het begin van het nieuwe jaar op 12 januari een Inspiratiedag waarop theorie en praktijk in hoog tempo worden afgewisseld en Matthijs Jansen, oprichter van De Spelles, je meeneemt in het ontwikkelen van leuke spellen waarbij je plezier in bewegen bij iedere beweger genereert.

 

Terugblik De Spelles op social media
Op social media heeft de Spelles deze maand meer dan een half miljoen mensen bereikt. Dat resulteerde wederom in veel nieuwe volgers en werden er weer veel mensen geïnspireerd. Hieronder wordt alles nog even op een rijtje gezet.

1) Plankingrace in de gymles
plankingrace in de gymles
220.000+ mensen zijn met dit bericht geïnspireerd en het leverde meer dan 1000 likes op. Klik hier om het spel nog een keer te bekijken.

2) Uitloktikkertje in de gymles

200.000+ mensen zijn met dit bericht geïnspireerd en het leverde meer dan 1000 likes op. Klik hier om het spel nog een keer te bekijken.

3) Voetbalpagina in de gymles
Voetbalspellen in de gymles
25.000+ mensen zijn met dit bericht geïnspireerd en het leverde meer dan 100 likes op. Echter, de website van De Spelles kreeg door deze link binnen no-time 4000 hits op. Klik hier om naar de voetbalpagina van De Spelles

4) Estafettepagina in de gymles
Morse Code in de gymles
15.000+ mensen zijn met dit bericht geïnspireerd en de link zorgde ervoor dat 1500 mensen de website van De Spelles bezochten. Klik hier om naar de estafettepagina te gaan.

5) Lancering van het eBook van De Spelles!
De Spelles e-book
20.000+ mensen zijn met dit bericht bereikt en we hebben velen warm gemaakt om het eBook aan te schaffen. Klik hier om een preview van het eBook te bekijken.

De Spelles Sportdag!
Al eerder was bekend dat De Spelles, samen met Sportivun, sportdagen organiseert op het moment dat kinderen vrij hebben van school vanwege een studiedag van de school. Met trots kunnen we zeggen dat afgelopen maandag de eerste sportdag heeft plaatsgevonden en dat meerdere scholen zich al hebben aangemeld voor onze sportdagen! Wilt u dat wij voor uw school ook een inspirerende sportdag organiseren, klik dan hier voor meer informatie!

Workshops
Deze maand heeft De Spelles haar eerste workshop van het nieuwe schooljaar mogen geven. Het was mooi om te zien dat veel deelnemers enthousiast werden van de spellen en dat ze erg enthousiast waren. Erg gaaf vinden we het dat De Spelles de komende tijd weer nieuwe aanvragen heeft gekregen, ook vanuit België! Op 31 oktober staat De Spelles in Venray op de nascholingsdag van De Beweegbasis in Venray. Ook interesse en wilt u dat De Spelles bij u langs komt? Neem dan gerust contact op!

Agenda Workshops in 2018 / 2019

De Beweegbasis 

10 en 31 oktober Sittard en Venray

Workshops tijdens studiedag

 

Sport Fryslân

20 november in Heerenveen

Workshops tijdens studiedag

 

Ieperse Sportanimatie

1 december in Ieperse

Workshop tijdens bijscholingsdag

 

Howest Lerarenopleiding 

14 december in Brugge

Workshop tijdens studietweedaagse

 

Da Vinci College Leiden

8 januari

Workshop een sectieteam

Basislessen Alles in beweging 

23 januari 2019

Landelijke studiedag Basislessen