Speed Stack in de gymles

Speed Stack in de gymles!

Speed Stack in de gymles!
Speed Stack hoeft niet alleen met bekers, maar kan ook gewoon met hoedjes. Wie heeft als eerste de juiste kleurencombinatie gestapeld?

Benodigdheden
– Hoedjes in verschillende kleuren
– (of) gekleurde papiertjes.

Beschrijving
Verdeel de deelnemers in tweetallen. Zet ze daarbij op hun knieën tegenover elkaar met hun handen op de knieën. Plaats daartussen hoedjes in verschillende kleuren naast elkaar. In de video zie je vier gekleurde hoedjes, maar dat kunnen er gerust minder of uiteraard meer zijn.

Het spel kan beginnen! Op jouw kleurenteken moeten de deelnemers zo snel mogelijk omdraaien en  proberen om het juiste opgegeven hoedjes aan te tikken. Dit doe je met de vlakke hand. Bij dit spel is het leuk om het principe van move-up move-down te hanteren. Ook kun je, voordat je de kleurencommando geeft, allerlei bewegingsopdrachten opgeven, zoals zitten, staan, springen, draaien, etc.

Veel spelplezier!

Wil je nog meer leuke reactiespelletjes zien, klik dan hier en kom op de reactiespellen-pagina van De Spelles! Heb je zelf nog een leuk reactiespel, stuur gerust je video op en deze wordt met naam op de site van De Spelles gezet!