Kamertje verhuren in de gymles

Kamertje Verhuren in de gymles

Bij deze estafette draait het om snelheid, tactisch inzicht en ook een beetje geluk. Welk team weet de meeste kamertjes binnen te halen?

Een programma voor jou 27 maart

Beschrijving

Teken met stoepkrijt een vierkant van stippen. Op het plaatje zie je hoedjes, op die plekken moet je stippen met stoepkrijt tekenen. Neem allebei een andere kleur stoepkrijt in de hand, zet een startstreep van minimaal vijf meter afstand en spelen maar.

Je rent naar het speelveld. Daar zet je met jouw kleur een streep tussen twee stippen, daarna ren je weer terug. Nadat je met één voet de startstreep hebt aangetikt, mag je weer terug om de volgende streep te zetten. Je hoeft dus niet te wachten op de ander. Maar let wel op, je mag alleen een streep zetten, waar dit nog niet is gebeurd.

Kun je met jouw getrokken streep een vierkant dichtmaken, dus vier stippen met elkaar verbinden, dan mag je daar een kruis in zetten. Deze kamer heb jij veroverd. Je speelt het spel net zo lang door, totdat alle kamers ingevuld zijn.

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Hier doen ze het iets anders voor, maar je krijgt wel een beeld van het spel.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!