Kamertje verhuren in de gymles

Kamertje Verhuren in de gymles

Bij deze estafette draait het om snelheid, tactisch inzicht en ook een beetje geluk. Welk team weet de meeste kamertjes binnen te halen?

Kamertje Verhuren in de gymles!

Emiel: “Dit spel speel ik vaak in de vakantie op papier, maar nu in de gymles!”

De uitleg en de video van dit spel staat net als 14 andere leuke en nieuwe estafettes in het eBook van De Spelles: 15 originele estafettes van De Spelles deel 2! De estafettes die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij iedere estafette het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

15 originele estafettes deel 2

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!