Multifunctionele buitensportnet.nl

Op het schoolplein volleyballen, badmintonnen en tennissen nu mogelijk!

Buiten volleyballen, badmintonnen, tennissen of zelfs voetvolley spelen, op welk schoolplein is het mogelijk? Het unieke en multifunctionele buitensportnet is de oplossing:

Het net heeft als doel om het sportaanbod te vergroten en te laten zien hoe mooi sporten is. Door het buitensportnet kunnen gymlessen buiten gegeven worden, biedt het ruimte voor allerlei activiteiten en geeft het buurtcoaches / sportcombinatiefunctionarissen om sport en spel na schooltijd aan te bieden. Daarnaast stimuleert het ontmoeting tussen jong en oud en zorgt vooral voor veel plezier!

Vaste variant en in hoogte verstelbaar

Het buitensportnet is opgebouwd uit sterke materialen en kan tegen een stevig stootje. Het net is in vaste hoogte verkrijgbaar, maar ook in een variant die in hoogte verstelbaar is. Daardoor kan het net aangepast worden aan de sport die gespeeld gaat worden of aan de lengte van de spelers. Het net is voorzien van een officieel keurmerk van het Keurmerkinstituut en doet daarmee aan alle veiligheidseisen.

Sportaanbod vergroten

Het buiten sportnet is een duurzame oplossing voor scholen, gemeenten, vakantieparken, campings en recreatieparken die het sportaanbod willen vergroten of op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor een sportnet. Jong en oud komt samen om (nieuwe) sporten te spelen, plezier en (nieuw) sociaal contact gegarandeerd!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem een kijkje op www.buitensportnet.nl of neem contact op via info@buitensportnet.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!