Steen-Papier-Schaar Run in de gymles

Steen Papier Schaar Run in de gymles

Rennen, een beetje geluk hebben, maar vooral veel spelplezier komen in dit spel samen. Welk team weet de meeste punten te verzamelen?

Steen-Papier-Schaar-run in De Spelles

Edwin: “Ze vonden het geweldig. Groep 5/6 kon er geen genoeg van krijgen, bijna 45 minuten bezig geweest!”

De uitleg en de video van dit spel staat net als 14 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 15 topspellen voor op het schoolplein! De spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en heb je ten alle tijden een leuk spel bij de hand.

15 topspellen van De Spelles voor buiten

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!